• 10:00 - 17:00 Di - Vr | 10:00 - 16:00 Za
  • Joseph Smeetslaan 248, 3630 Maasmechelen
  • 089 87 52 92

Blog

Winsol zonneluifels

Geniet van onze ACTIES tijdens de RENOVATIEDAGEN op ramen en deuren, garagepoorten, rolluiken en screens op zonne-energie.

5 REDENEN OM EEN WMSL ZONNELUIFEL TE KIEZEN

Een WMSL luifel, da’s echt thuiskomen op je terras en genieten zonder zorgen. En dat komt niet alleen door het vernuftige en mooie design van onze luifels, de sfeervolle ledverlichting en slimme technologieën zoals io bediening. Onze nieuwe ultrasterke knikarmen zijn bestand tegen windsnelheden tot 6 Beaufort!
Waarom kiezen voor een WMSL zonnetent? We bezorgen je 5 goeie redenen!

VRAAG NU EEN GRATIS OFFERTE AAN

We maken graag een gratis en vrijblijvend offerte voor je op!

1. Je zonneluifel gaat tot wel 10x langer mee

Ultrasterke knikarmen zijn met het design van de kast de basis van je zonneluifel. Ze dragen samen met de verankering in de gevel het gewicht van de luifel, zodat jij zorgeloos kan genieten van een streepje schaduw op je terras.
WMSL knikarmen zijn volledig afgesteld op de eisen waaraan een luifel vandaag moet voldoen: Ultrasterk door extra staalkabels of  Powerband in de elleboog van de arm en met een lange levensduur. Onze zonnetenten en knikarmen worden uitvoerig getest om zoveel mogelijk cycli uit te voeren bij verschillende weersomstandigheden. Wees dus maar gerust, jouw WMSL luifel gaat een leven lang mee!

blog
2. Geen zorgen bij harde wind

Onze knikarmen hebben tot 50 % dikkere profielen en scharnieren uit smeedaluminium. In combinatie met de 4-voudige zelfsmerende staalkabel of geweven Dyneema Powerband in de arm, kunnen onze luifels ook harde windsnelheden tot 6 Beaufort weerstaan.
Dankzij deze knikarmen behoren onze Squaro, Linasol, Lumisol en Luno zonneluifels tot de hoogste windklasse 3.

3. Geïntegreerde sfeervolle ledverlichting

Bij WMSL denken we verder dan alleen maar de praktische, zonwerende kant van de luifel. Daarom bieden we ook extra’s aan om je comfort op het terras te verhogen. Zoals ledverlichting in de kast, voorlijst of knikarmen! Dimbaar, wit licht met een regelbare kleurtemperatuur of zelfs sfeervol RGB licht. Er zijn zoveel mogelijkheden!
Koos je door omstandigheden niet voor extra verlichting in de armen? Geen probleem, de led-strips kunnen ook nadien makkelijk worden toegevoegd!

blog
4. Oppervlaktes tot wel 7 m breed

Wie droomt niet van een terras met voldoende schaduw tijdens zomerse hittegolven? Onze zonneluifels kunnen dankzij de beste materialen en ultrasterke knikarmen grote overspanningen aan (bv. 7 x 4 m), zonder in te boeten op de windbestendigheid.

5. Je hoofd stoten is verleden tijd

Je hebt het misschien al meegemaakt… Je staat recht uit de loungezetel op je terras en stoot je hoofd tegen de elleboog van de knikarm. Blauwe plekken en bulten op je hoofd zijn voortaan verleden tijd want onze knikarmen hebben een hogere doorloophoogte! De ellebooghoek van de armen is de helft kleiner en dus heel wat veiliger geworden!

blog
WMSL zonneluifels: Een oplossing voor elke stijl

Naast bovenstaande zaken speelt het design van de kast, de kleur ervan en het type doek ook een rol. De personalisatiemogelijkheden zijn eindeloos! Onze luifels passen bij elke bouwstijl, van landelijk tot modern.